Interimat prelungit cu încă un an la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean

investire Catalina Lupascu si Marilena MardareMinisterul Educaţiei a prelungit cu încă un an delegaţiile celor trei şefi de la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Documentele oficiale, care sunt deja semnate, urmează să ajungă la Inspectoratul Şcolar Judeţean în cel mai scurt timp, potrivit unor surse neoficiale. Dacă pentru inspectorul general adjunct, Cătălina Lupaşcu, PNL şi-a dat avizul pentru menţinerea, în continuare, pe funcţie, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul adjunctului Marilena Mardare, susţinută iniţial la IŞJ de aceeaşi formaţiune politică. Cu toate acestea, şi interimatul acesteia a fost prelungit cu încă un an la şefia IŞJ, ceea ce înseamnă că Mardare a fost susţinută de PSD.

Numirile pe funcţii ale celor trei inspectori generali, Mihaela Huncă, Cătălina Lupaşcu şi Marilena Mardare expiră pe 31 august. Numirea se face prin detaşare în interesul învăţământului pe perioada unui an şcolar, respectiv 1 septembrie-31 august.

One thought on “Interimat prelungit cu încă un an la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Paravan pt. proxenetism moral si incompetenta crasa.Mandat prelungit, cu felicitari pt. educatie ruinata, principii inexistente si rezultate de rahat…Ada Macovei inca o duce bine, fata de cum vei fi tu, stoarfa de doi lei..Si spune-i lui Tocariu sa nu mai „serveasca ” in timpul serviciului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *