Supermarketurile Pita au fost închiriate. Vezi cui!

Societatea Pita, ce administrează supermaket- urile cu acelaşi nume a închiriat cinci spaţii în care funcţionează supermarketuri către firma ce administrează supermarketurile Profi.

„Încă nu am perfectat contractul, suntem în negocieri avansate însă cred că vom încheia tranzacţia. Vor prelua spaţiile gata amenajate. Noi ne vindem marfa într-o lună şi după le lăsăm lor spaţiile libere” a declarat Adrian Bidaşcă, patronul Pita. Spaţiile cu urmează a fi închiate sunt pe străzile Primăverii, George Enescu, Bucovina, Griviţa şi Calea Naţională.

Supermarketurile Pita erau printre puţinele, alături de Ovisim, ce au rezistat concurenţei hipermarketurilor Carrefour şi Kaufland.  Strategia Pita este dezvoltarea unor buticuri de cartier care să se axeze pe mici cumpărături. Conceptul este experimentat de un an în zona stadionului municipal.

Profi are o reţea de peste 170 de magazine în 93 de localităţi şi peste 4.000 de angajaţi. Retailerul este deţinut de fondul de investiţii Enterprise Investors şi operează trei concepte de magazine: Profi, Profi Mall şi Profi City.

Compania a încheiat anul trecut cu un profit net de 13,1 milioane lei (2,9 milioane euro) şi afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), în creştere de la 934 milioane lei în 2011, iar pentru acest an vizează un avans al rulajului de 20%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *