Un tânăr beat turtă a intrat cu maşina în gardul unui imobil de pe strada Spătar Milescu

Un tânăr de 20 de ani a urcat băut la volan şi fără permis, provocând un accident rutier. Joi seară,  în jurul orei 20,00, timp ce conducea un autoturism pe strada Spătar Milescu din municipiul Botoşani, Alexandru Marian G. , din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a părăsit carosabilul, izbindu-se în gardul unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior recoltându-i-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Verificările efectuate au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că joi seară, tânărul a consumat băuturi alcoolice la domiciliul lui V. L. de 52 ani, din municipiul Botoşani (proprietarul autoturismului), iar în jurul orei 20.40, acesta din urmă i-a înmânat cheile pentru a-i aduce câteva obiecte aflate în autoturism, împrejurare în care tânărul a urcat la volan fără acordul proprietarului şi a condus autovehiculul pe drumurile publice.

Față de Alexandru Marian G. se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *