Preşedintele CJ a inspectat un nou drum în reabilitare

turcanu drumÎn scopul monitorizării stadiului execuţiei diverselor obiective de investiţii,  în data de 7 august, o delegaţie formată din preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu şi directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Sorin Clim, s-a deplasat în judeţ.

Unul dintre obiectivele de investiţii ale Consiliul Judeţean Botoşani aflat în derulare este DJ 292 Corlăteni – Podeni – Vorniceni. Finanţat prin fonduri guvernamentale, iniţial în baza Hotărârii de Guvern 577/1997 şi actualmente prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), proiectul prevede modernizarea a 15 km de drum judeţean.

În anul 2012 s-au finalizat lucrările pe tronsonul Podeni – Dealul Crucii iar în această perioadă se execută lucrări de turnare a covorului asfaltic pe o distanţă de aproximativ 1 km în Vorniceni.

Finalizarea investiţiei va contribui la creşterea numărului de kilometri de drum judeţean modernizaţi la nivelul judeţului Botoşani, oferind cetăţenilor posibilitatea de a circula în condiţii de siguranţă.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *