Zeci de vile ilegale la marginea oraşului

case in constructiiUn control efectuat de Poliţia locală- departamentul disciplina în construcţii,  în zona Ocolitor Pacea, a scos la iveală că zeci de construcţii, în special case, din zonă au fost ridicate în ilegalitate. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Botoşani, botoşănenii au construit după bunul plac, fără autorizaţii de construcţii. De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat că o parte au cerut autorizaţii pentru anexe gospodăreşti, însă au ridicat case impozante. Din cele 47 de imobile care au fost verificate, doar şase respectă prevederile tehnice, iar 26 sunt fără autorizaţii.

În urma acestui control vor fi dispuse sancţiunile legale. Aceste controale vor continua pe întreaga suprafaţă a municipiului, nu doar pe zona Pacea. Acolo este o zonă în extravilanul municipiului Botoşani, unde nu există autorizaţii de construcţii. Vom face verificări în tot oraşul. Vreau să transmit foarte clar: nu se poate construi ceva în municipiul Botoşani şi situaţia să rămână ca o stare de normalitate„, a spus Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoşani.

2 thoughts on “Zeci de vile ilegale la marginea oraşului

  1. VERIFICARILE TREBUIE EXTINSE IN TOT JUDETUL.
    SE LUCREAZA LA GREU FARA ACTE LEGALE ( CICA DOAR FRAIERII PLATESC TAXELE).

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cetatene, hai sa ne turnam noi intre noi, tu pe mine, eu pe vecinu’, vecinu’ pe cumatru’ si cumatru’ pe tine…Procedand astfel, fiecare vom avea satisfactia ca ne-am facut treba de cetatean…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *