Un consilier al preşedintelui CJ va conduce consiliile de administraţie de la două societăţi. Vezi detalii!

nova apaserv BotosaniConsiliul de administraţie de la societatea Nova Apaser va avea un nou preşedinte. În locul lui Constantin Grigoroşcuţă va fi numit Lucian Diac, nimeni altul decât consilierul preşedintelui Florin Ţurcanu. Tot acesta va fi numit şi preşedinte în Consiliul de Administraţie de la societatea Eco Sal, din subordinea CJ. Şeful judeţului nu-i reproşează nimic actualului preşedinte de la Nova Apaserv.

Domnul Lucian Diac este avocat de profesie şi îmi propun să ajungă preşedintele Consiliului de Administraţie la Nova Apaserv. El tot are în coordonare apa, şi fiind şi avocat de profesie, cred că trebuie să avem un om care poate să decidă strict pe baza legii orice hotărâre pe care o iau ei acum. Trebuie responsabilite, ori la Nova Apaserv au fost anumite discuţii , anumite interpretări”, a spus Ţurcanu.

2 thoughts on “Un consilier al preşedintelui CJ va conduce consiliile de administraţie de la două societăţi. Vezi detalii!

  1. Se pare ca o brambureala mai mare de cat la Apa Serv nu exista in Botosani.As Propietari 67 a solicitat sa se faca curatirea canalelor de scurgere a apei reziduale din canalele exterioare blocului,dar la cele doua solicitari salariatii societatii nici nu au trecut sa vada ce probleme sunt.Se pare ca majorarile salariale nu aduc si performanta in domeniu.Poate da explicatii si d-ul Judele care pastoreste aceasta unitate??

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai Turchi, Doamne ajuta sa vada organele in drept tampenia pe care ai spus-o si sa raspunzi pentru ea. Locurile in consiliile de administratie nu se ocupa prin concurs cumva? Deci acel concurs e doar de fatada… Se stie deja cine va ajunge acolo…. HUOOOO!!!!!!! La cat de afon e Diac asta mai are putin si baga Nova in canalizare cu ideile lui „marete”. In afara de sters de praf usa de la CJ mai stie sa faca si altceva? Profesionisti nu aveti pe acolo pe la galbejeala? CLAR CA NU :)))))))))
    Contractul cu avocatii la ce va mai trebuie dupa ce consilierul celui mai iubit fiu al judetului va ajunge ditai presedintele dupa chipul si asemanarea mioriticului inocent? Sau asta le stie pe toate? Ce practica in domeniu are baietasul asta? ZERO BARAT. Avocat de carton si presedinte de 2 bani ce sunteti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *