Vezi ce artişti ar putea concerta de Zilele Verii Summer Fest!

festivalul verii summer festReprezentanţii Primăriei Botoşani poartă discuţii cu mai mulţi artişti care să vină să concerteze de Zilele Verii. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, Festivalul verii va fi organizat  pe 29, 30, 31 august şi 1 septembrie, pe Pietonalul Unirii şi Bulevardul „Mihai Eminescu”. Cel mai probabil, vor urca pe scena Summer Fest din acest an Angela Similea şi Ovidiu Komornic, trupa Voltaj, Corina, Puya, dar şi artişti locali.

Reprezentanţii Primăriei vor să facă o surpriză pensionarilor.

„Avem în plan ca prima seară pe care o organizăm cu dedicaţie pentru pensionari, să putem oferi un preţ subvenţionat la mici şi bere, dar şi artişti pe gustul dumnealor. Anul acesta vom pune accent mai mult pe pază, dar vom cere şi agenţilor economici să lase exact amplasamentul pe care l-au primit în condiţiile iniţiale. Dacă o să avem un buget generos, o să avem şi alţi artişti„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

Voltaj va concerta cel mai probabil sâmbătă, pe 31 august, iar Puya duminică, 1 septembrie. Manifestarea va fi realizată cu sponsorizări.

4 thoughts on “Vezi ce artişti ar putea concerta de Zilele Verii Summer Fest!

  1. Invitati-o pe IRINA LOGHI,DANIELA CONDURACHE care este de la noi din Botosani,in strainatate Daniela Condurache are spectacole la noi nu poate avea!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Bine zis Corina….Doamne cu o voce minunata….Ca si Stefania Puiu , Margareta Clipa , Laura lavric , si multe altele….

  2. La altceva nu ne putem astepta..drogati si babaciuni..cu banii astia trebuiau sa repare strazile..si m-ai ales zona Primaverii!!In stadiul in care suntem avem bani de distractii?? Rusine sa va fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *