Andrei Paramanov, lider de sindicat Fisc:”Pleacă oamenii buni şi rămân cei ce trebuiau să plece”

Andrei Paramanov
Andrei Paramanov

Liderul de sindicat de la fisc, Andrei Paramanov a comentat situaţia reorganizării şi disponiblizării a 74 de finanţişti botoşăneni. În opinia sa reorganizarea instituţiei s-a făcut haotic, fiind desfiinţate servici întregi la care lucrau oameni profesionişti şi lăsate alte structuri unde sunt de fapt oamenii ce trebuiau să plece. ” Nu se vor acorda salarii compensatorii pentru că nu avem un contract colectiv de muncă ci numai contracte individuale. Am auzit de gestul colegii din Suceava,care a încercat să se sinucidă, şi nu recomand nimănui să recurgă la astfel de lucruri” a menţionat Andrei Pramanov.

Sindicaliştii au contestat în instanţă întreaga procedură de reorganizare şi îndeamnă ca fiecare angajat disponibilizat să atace decizia. Prin reorganizare, fiscul botoşănean îşi pierde personalitatea juridică şi va fi subordona Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Iaşi.

4 thoughts on “Andrei Paramanov, lider de sindicat Fisc:”Pleacă oamenii buni şi rămân cei ce trebuiau să plece”

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    O lustraţie ar fi imperioasă!foştii comunişti cu Fane Grevistu’ …adică Ştefan Gheorghiu,asimilaţi cu ajutorul bătrânului bolşevic Iliescu ca avînd studii superioare economice sic!!!ar trebui ejectaţi din sistem şi s-ar rezolva problema incompetenţilor sinecuri foarte elegant!

  2. m-a dezamagit liderul asta..la precedentele disponibilizari a trimis pe cei ramasi fara loc de munca la cultivat morcovi…acu nu zic ca n=o fi sanatoasa treaba…da’ s-o incerce intai pe burta ” domniei sale”, pentru ca , din cate am ainteles, dumnealui ramane in structura…deci face parte din cei ” neprofesionisti”….eu i-as sugera sa mai reflecteze inainte de a da cate un interviu…scapa niste „perle”..mai ceva ca ” diponibilizatii” de la bac….nu cred ca-si face prieteni printre salariatii ramasi…si pe buna dreptate…odata ce se erijeaza in a toate cunoscator……ce-ar fi sa-l testeze si pe el cineva…..????si inca ceva …pe pariu ca n-o sa-i ajute in nici un fel pe aia care pleaca???c-asta e treaba liderului de sindicat…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *