Primarii din judeţ se pregătesc de proteste

Filiala Judeţeană a Asociaţiei Comunelor adună semnături de la edili pentru organizarea unui protest. Decizia a fost luată la nivel central, în urma întrunirii asociaţiilor comunelor din întreaga ţară. Edilii sunt nemulţumiţi de actele normative adoptate de Guvernul Ponta cu impact asupra administraţiei publice locale. ” Pe data de 20 august urmează să transmitem semnăturile la nivel central. Se va întocmi o adresă către Guvern şi în funcţie de răspunsul executivului se va trece şi la alte forme de protest” a declarat Aurel Ştefan, vicepreşedintele Asociaţiei Comunelor. Aleşii locali vor ca de acum înainte să fie consultaţi, aşa cum prevede constituţia, când se va lua hotărâri ce îi afectează direct.

Primarii recunosc în schimb că adresa ce va fi transmisă executivului nu va avea succes însă sunt decişi să îşi impună punctul de vedere.

One thought on “Primarii din judeţ se pregătesc de proteste

  1. ma, nu va agitati si nu incercati sa demonstrati prostimii ca va pasa. o sa trimiteti un soi de hartoaga la guvern, ponta al vostru o sa va spuna, bai rahatilor, daca comentati va f..rup si gata. ce sa spun, exact tu mai stefan, pesedist si in cur o sa protestezi fata de masurile luate de ponta. bai stefanuca, noi nu suntem voroneni de-ai tai sa le indrugi vrute si nevrute. incerci si tu acu’ sa fii olecuta tare-n oute. dar si cand te-a pali ponta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *