Vezi când se termină lucrarea la sensul giratoriu de la Bazar!

primar la bazar 0Lucrările de reparaţii de la sensul giratoriu din zona Bazarului creează blocaje în trafic. Maşinile sunt nevoite să circule, la orele de vârf, şi bară la bară. Reprezentanţii municipalităţii dau asigurări că şoferii vor mai îndura acest calvar maxim două săptămâni. Primarul Ovidiu Portariuc a vizitat din nou lucrarea de la Bazar şi spune că aceasta este în termen.

Pe 15 august, lucrarea va fi finalizată. Ne încadrăm în termen, dar am atras atenţia constructorului să nu grăbească lucrurile, ci să iasă lucruri de calitate. Că o să fie cu o săptămâna mai târziu, importantă este calitatea lucrărilor şi funcţionalitatea. Când vom asfalta zona centrală, va fi închis traficul pentru o zi şi se va devia circulaţia pe arterele secundare„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Tot după 15 august, vor deveni funcţionale şi semafoarele de tramvai cu telecomandă, dar şi trecerile de pietoni cu pavele speciale pentru nevăzători.

 

Intersecţia va mai cuprinde, alături de cel mai mare giratoriu (de 12,5 metri) din Botoşani, o fântână arteziană, dar şi scuaruri cu gazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *