Cazierul judiciar se va elibera la Darabani şi Săveni. Vezi programul de lucru!

Inspectoratul de politie judeteanÎncepând cu data de 01 august 2013, persoanele domiciliate în oraşele Darabani şi Săveni, precum şi cele care domiciliază în comunele arondate celor două localităţi, vor putea obţine certificatul de cazier judiciar de la Poliţia oraşului Darabani şi respectiv Săveni.

Pentru a veni în sprijinul direct al persoanelor interesate de obţinerea certificatului de cazier judiciar, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a dispus extinderea competenţei de eliberare a certificatului şi la nivelul Poliţiei oraşului Darabani şi respectiv Poliţia oraşului Săveni.

Programul de lucru al celor două ghişee, pentru primirea-eliberarea certificatelor de cazier judiciar este următorul:

 

LUNI – VINERI  : orele 08 – 12 (primirea cererilor)

orele 15 – 16 (eliberarea certificatelor)

 

Obţinerea certificatului de cazier judiciar se face în aceeaşi zi, pentru persoanele născute în judeţul Botoşani, fără antecedente penale.

Pentru detalii legate de condiţiile şi actele necesare în vederea eliberării certificatului, persoanele interesate pot accesa site-ul IPJ Botoşani (http://bt.politiaromana.ro), secţiunea „Servicii” – „Serviciul cazier Judiciar”.

Sursa: comunicat IPJ

2 thoughts on “Cazierul judiciar se va elibera la Darabani şi Săveni. Vezi programul de lucru!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ar trebui ca şi paşapoartele electronice,permisele de conducere, să poată fi eliberate la toate poliţiile din oraşe..este ruşinos în ziua de azi ,cu absolvenţi de valoare ai şcolilor de poliţie,cunoscători de informatică, să nu se implementeze noua tehnologie peste tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *