Accident grav la ieşirea din Copălău produs de un şofer băut

Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi după-amiază, pe drumul european E 58, la ieşirea din localitatea Copălău spre Botoşani. O Dacia Sandero, condusă de Petru Fieraru, 42 de ani, a derapat, a intrat pe contrasens, lovind în plin o Skoda Octavia, condusă Stelică Tătărăşanu, de 58 de ani.

Ulterior, Dacia Logan s-a răsturnat în afara carosabilului. Potrivit Poliţiei, şoferul care a produs accidentul, angajat al Spitalului Judeţean Mavromati, se afla sub influenţa alcoolului, el având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din accident au rezultat trei victime, în stare gravă. Două se aflau în Dacia Logan, iar cea de-a treia este şoferul Skodei. Acestea au fost transportate cu ambulanţele la spital. Una dintre victime, un tânăr de 18 ani, a suferit mai multe traumatisme în zona membrelor superioare inferioare şi torace şi urmează a fi transferat la Iaşi.

2 thoughts on “Accident grav la ieşirea din Copălău produs de un şofer băut

  1. Numai una poate fi numita masina, cealalta este un sicriu pe roti … socul nu a fost unul prea tandru , iar bietul sandero a cam suferit, la fel ca si pasagerii din el … oare ce cotatie a obtinut la testele de siguranta ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *