Şefa IŞJ: Nu sunt posturi suficiente în învăţământ pentru toate disciplinele

hunca m 001Peste 300 de cadre didactice ar trebuie să se titularizeze pe posturi în acest an şcolar, date fiind notele peste şapte obţinute în urma concursului, lucru care nu se va întâmpla. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că există şi discipline deficitare, precum geografie, chimie, fizică, educaţie tehnologică, unde posturile sunt insuficiente.

Nu sunt posturi suficiente pentru toate disciplinele. Anul acesta, prin realizarea unui singur centru de examen se va putea face repartiţia în funcţie de medie. Va exista o ierahie. Anul trecut au fost mai multe centre de examen şi am putut asista la cazuri când cu nota şapte cadre didactice au fost titularizate, iar la aceeaşi disciplină un alt cadru didactic cu nota 9,40 nu a fost titular, pentru că a susţinut examenul într-un alt centru”, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Etapa întâi de repartizare a cadrelor didactice este programată pentru 9 august.

One thought on “Şefa IŞJ: Nu sunt posturi suficiente în învăţământ pentru toate disciplinele

  1. Cum sa nu fie? Sunt. Pentru pupincuristii directorilor, pentru rude etc. Directori numiti politic se joaca dupa bunul plac cu posturile castigate de profesori prin examen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *