Mihai Ţâbuleac: PNL este la Botoşani doar un centru de distribuire de funcţii către neamuri şi către clientelă

mihai tabuleac la PMPMihai Ţâbuleac, coordonatorul filialei locale a Partidului Mişcarea Populară, a comentat perioada care a precut-o după alegerile locale în PNL. Fostul liberal a menţionat că după ce a părăsit PDL a simţit nevoia de implicare în ceea ce priveşte proiectele comunităţii şi i s-a părut un gest fires să revină în PNL, după ce a făcut parte din această formaţiune politică mai mulţi ani.

Din respect pentru partid și nu pentru că mi-a întins cineva mâna am făcut gestul de a mă înscrie. Am constatat, însă, că PNL la Botoșani nu este cu adevărat o formațiune politică, este doar un centru de distribuire de funcții către neamuri și către clientelă. Nu a existat într-un an de zile niciun fel de eveniment la care oricine să aibă posibilitatea să își spună cuvântul în legătură cu vreo chestiune de interes național sau local„, a afirmat Mihai Ţâbuleac.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a mai adăugat că din moment ce a auzit de noul partid Mişcarea Populară l-a interesat pentru a-şi îndeplini o veche dorinţă, să existe în România un partid adevărat, ca să pună individul, valoarea lui şi respectul cuvenit faţă de demnitatea umană.

One thought on “Mihai Ţâbuleac: PNL este la Botoşani doar un centru de distribuire de funcţii către neamuri şi către clientelă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *