Dorohoienii de la Fără Zahăr se iau de Smiley în noul lor single. Ascultă piesa aici!

Dorohoienii de la trupa Fără Zahăr au lansat un single nou și, așa cum obișnuiesc cei doi băieți, piesa este plină de umor și ironie. De data aceasta, trupa și-a îndreptat atenția către Smiley, de altfel piesa se numește chiar așa „Smile”.

În piesă, băieții din Dorohoi aduc referire la celebrul concurs „Românii au talent”, dar și la „Vocea României”,  unde cunoscutul artist este implicat.

Versurile de început ale melodiei amintesc și de județul din care cei doi fac parte. „Am vrut să-ți scriu scrisoare, da’ m-am răzgîndit/ N-am vrut să crezi că-s vreun țăran tâmpit/ Sunt un băiat de 16 ani din judetu’ Botoșani/Si-s fanul tau numarul unu de cand eram mici”, după care melodia continuă să fie adresată celebrului artist.Pe pagina lor de Facebook, Bobi și Bobo își promovează piesa cu următorul mesaj „Un surâs în plină vară”.

Puteti asculta piesa aici.

Trupa dorohoiană Fără zahăr este cunoscută în peisajul muzical românesc pentru stilul ironic, plin de umor al pieselor. Anul trecut, cei doi băieți i-au scris o piesă chiar și fostului primar, Cătălin Flutur, melodia bucurându-se de un real succes pe canalul de youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *