Viorel Iliuţă: Bolnavii de la Spitalul Judeţean sunt îngrămădiţi în saloane, în condiţii de stres şi parf

iliuta in spital 003Noul manager al Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, a declarat, după ce a vizitat mai multe secţii ale spitalului, că unitatea spitalicească nu arată foarte bine la această dată, date fiind lucrările de reabilitare care se fac, însă, mai spune el, a văzut şi secţii frumoase. El a dat exemplul unor secţii de la Spitalul de Copii, respectiv Maternitate, care sunt „curate şi frumoase”.

Situaţia în acest moment nu poate fi supusă unei aprecieri obiective. În Spitalul Judeţean, în corpul B şi C se execută lucrări de investiţii, bolnavii sunt îngrămădiţi în nişte saloane, în condiţii de căldură excesivă, că nu funcţionează pe nu ştiu unde aerul condiţionat, în condiţii de stres, praf şi gălăgie. Dar este situaţie temporară şi în acest moment nu poţi să spui că este bine. Nu, nu este bine„, a precizat Iliuţă.

El este convins că condiţiile din Spitalul Judeţean vor fi altele, însă după finalizarea lucrării. Noul manager a anunţat că ia în calcul şi restricţionarea accesul vizitatorilor pe secţii în afara orelor de vizită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *