Lansarea albumului de debut al trupei Kryptonite Sparks, transformată într-un adevărat eveniment monden

Băieții fostului director al societății  Modern Calor, Ioan Diaconu, și-au lansat primul lor album. Cei doi, Răzvan și Rareș Diaconu, reuniți împreună cu Răzvan Anton, în trupa The Kryptonite Sparks, au avut parte de un adevărat eveniment monden, duminică seară, la lansarea albumului de debut al trupei, intitulat „Scântei”, deoarece au avut, ca invitați, zeci de liceeni pasionați de genul muzical pe care ei îl promovează, cât și reprezentanți de seamă ai comunității cum ar fi foștii edili Cătălin Alexa, Cătălin Flutur, șefi de instituții botoșănene.

Acest prim album al trupei conține 5 piese și reprezintă munca băieților de pînă acum.„A fost multă muncă. Studiem muzica de câțiva ani, este un mod prin care ne exprimăm pentru că muzica și versurile sunt ceea ce vrem noi să spunem”, a spus Răzvan Diaconu.

Băieții au demarat deja un turneu prin țară și se gândesc chiar la un viitor album pentru că au foarte multe piese scrise. Aceasta, cu toate că recunosc chiar ei, genul de muzică pe care îl promovează nu este suficient de pus în valoare.

„Avem mai multe piese în lucru pe care le vom înregistra în cursul anului urmând să lansăm apoi un alt album. Este destul de greu pentru că segmentul acesta de artă nu este foarte dezvoltat dar încercăm să răzbim”, au mai spus băieții.

Albumul trupei a putut fi achiziționat chiar în holul Hotelului Rapsodia, unde a avut loc lansarea, cu 10 și respectiv 20 lei. Tot acolo, cei pasionați de genul muzical al băieților au putut să-și achiziționeze tricouri și tot felul de materiale promoționale atît cu albumul trupei, cât și cu trupa. Discul poate fi ascultat online aici de unde poate fi descărcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *