Ţurcanu vrea să îl sprijine pe Portariuc în implementarea unor proiecte

Florin Ţurcanu vrea să cadă la pace cu primarul Ovidiu Portariuc. Preşedintele CJ a declarat luni că doreşte  să îl ajute pe primarul municipiului Botoşani să implementeze mai multe proiecte pentru municipiu, de aceea îl aşteaptă pe edil la discuţii în Consiliul Judeţean. Florin Ţurcanu a ţinut să precizeze că din punct de vedere politic nu mai are nimic de discutat cu Portariuc.

Îl aştept la Consiliul Judeţean cu propuneri de proiecte pentru municipiul Botoşani. Astea le putem discuta. Îl aştept cu proiecte, să dezbatem proiecte, având în vedere calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinte al Regiunii de Dezvoltare Nord-Est. Rolul meu este să sprijin toate proiectele la nivelul judeţului şi la nivelul regiunii„, a spus Ţurcanu.

Acesta a precizat că dacă Portariuc nu va dori să discute personal cu el pe probleme administrative, atunci va putea purta discuţii cu Viorel Iliuţă.

I-am predat domnului Iliuţă toate prerogativele în ceea ce priveşte organizaţia şi funcţionarea organizaţiei PNL şi colaborarea între PNL şi PSD la nivelul municipiului Botoşani„, a mai spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *