Copil accidentat şi abandonat de un şofer fugar

Doi minori, lasati nesupravegheati, au fost implicati in accidente rutiere in acest sfarsit de saptamana.

Un sofer de 46 de ani, din Piatra Neamt, a accidentat un minor de 10 ani, din comuna Dobarceni, care a intrat pe partea carosabilă, de pe acostament, fără să se asigure.

Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoşani.    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sambata dupa amiaza, Bogdan B. de 25 ani, din comuna Sulița, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cordun din localitatea Dracșani, comuna Sulița, surprinde și accidentează pe minora P. M. de 5 ani, din localitate, care, fiind nesupravegheată, se plimba cu rolele pe partea carosabilă. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoșani. Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti; acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Soferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, urmând a se propune soluţie procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *