Portariuc: S-a investit peste un milion de euro în stadion

fc botosani stadionConducerea Primăriei a trebuit să taie din bugetele mai multor instituţii pentru a direcţiona fonduri către echipa FC Botoşani. Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, opt miliarde lei vechi au fost alocaţi clubului ca fonduri nerambursabile, la care se adaugă alte aproape şase miliarde lei vechi pe an pentru întreţinerea stadionului. De asemenea, a fost alocată o importantă sumă de bani pentru lucrările de reabilitare la stadion.

Ne costă şi întreţinerea stadionului peste 5-6 miliarde pe an. Am mai alocat 8 miliarde lei fonduri nerambursabile. Dacă adăugăm şi valoarea investiţiei de un milion euro, ne urcăm undeva la 50-60 miliarde lei, ceea ce este enorm pentru bugetul judeţului în doi ani. Noi am prins aceste cheltuieli şi ne blochează alte poziţii bugetare, învăţământ, drumuri, asistenţă socială, şi îi direcţionăm către această zonă. Este FC Botoşani o prioritate, îi ajutăm, este un moment istoric şi vrem să fim lângă FC Botoşani, dar trebuie să fim raţionali şi lucizi”, a spus Portariuc.

One thought on “Portariuc: S-a investit peste un milion de euro în stadion

  1. pai e staionul vostru cine sa bage bani in el tot Iftimie?tu nai bagat nimic in el.stadionul sa facut cu mult timp in urma.doar cateva scaune ai pus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *