Expoziţie de pictură şi sculptură la Galeriile de Artă Ştefan Luchian

expozitia eul din noi la BotosaniO atrăgătoare expoziţie de sculptură şi pictură a fost vernisată, sâmbătă, la Galeriile de Artă Ştefan Luchian. Este vorba de o expoziţie intitulată „Eul din noi” în cadrul căreia expun pictorii Marcel Alexa şi Ionuţ Gafiţeanu, dar şi renumitul sculptor ieşean Mihai Mihăilescu (Hârlău).

„Sunt trei stiluri diferite care au hotărât să deschidă împreună expoziţia. Spre bucuria noastră, am avut un public numeros„, a afirmat organizatorul acţiunii, directorul Muzeului Judeţean, Lucica  Pârvan.

expozitia eul din noi la BotosaniMarcel Alexa, cunoscut artist plastic din Botoşani, aflat la a 12-a expoziţie, prezintă lucrări care au ca temă florile sau casele tradiţionale din zona Botoşaniului.

Ioan Gafiţeanu este- potrivit Lucicăi Pârvan- „îndrăgostit de magnolii şi de farmecul trupului feminin”. El expune, de asemenea, câteva icoane.

expozitia eul din noi la BotosaniMihai Mihăilescu prezintă zece sculpturi în lemn, el fiind prezent la Botoşani şi cun un stand la Festivalul meşteşugurilor.

Vernisajul a avut loc în prezenţa prefectului Costică Macaleţi şi a zeci de invitaţi, oameni de cultură şi public pasionat de artă. Expoziţia va rămâne deschisă până la sfârşitul lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *