Ţurcanu promite asfaltarea drumurilor judeţene în trei ani

drum padurePreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, vrea să modernizeze în trei ani toate drumurile judeţene care traversează comunele din judeţ. El spune că în luna august va pune pe ordinea de zi un proiect de hotărâre ce prevede alocare de fonduri pentru asfaltarea a 110 km de drum judeţean. Banii vor fi din bugetul judeţului.

Toate comunele traversate de drumuri judeţene, undeva cam 85%, vor fi asfaltate în următorii doi-trei ani. Sunt nişte drumuri care traversează nişte localităţi foarte importante. Voi plăti undeva la 250 miliarde lei vechi anual. Constructorul va fi desemnat prin licitaţie şi va executa anul acesta şi anul viitor, poate va rămâne ceva şi în 2015, şi va lua banii în următorii trei ani, câte 250 miliarde lei pe an„, a spus Ţurcanu.

Investiţia se ridică la 700 miliarde lei vechi.

One thought on “Ţurcanu promite asfaltarea drumurilor judeţene în trei ani

  1. Sa ghicim! Nu cumva vor incepe lucrarile prin 2015, ceva de genul multi-reabilitarilor pietonalului si bulevardului? Si se vor finaliza oricum, numai sa fie in primavara lui 2016 ? Ar trebui inceputa seria de filme : DIN CE IN CE MAI GREU DE PROSTIT BOTOSANENII 1-2-3….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *