Spitalul Judeţean execută firma Sanomed, cea care a preluat temporar laboratorul. Vezi pe ce sumă!

Spitalul Judeţean „Mavromati” a învins în instanţă firma Sanomed, cea care a preluat timp de un an de zile Laboratorul de analize medicale al unităţii. Magistraţii Curţii de Apel Suceava au decis, vineri, ca firma să plătească spitalului salariile celor 43 de angajaţi pe care i-a preluat timp de un an. Sentinţa este executorie, însă poate fi atacată.

Spitalul Judeţean a dat în judecată, în anul 2011, firma Sanomed, prin care a cerut plata salariilor personalului.A avut un prim câştig de cauză la Tribunalul Botoşani, însă Sanomed a atacat sentinţa la Curtea de Apel Suceava, cerând suspendarea provizorie a executării. Vineri, magistraţii suceveni au respins cererea firmei.

„În urma calculelor făcute, la care s-au adăugat şi majorări, a rezultat ca firma trebuie să  dea spitalului 22 miliarde lei vechiu. Deja executorul a reuşit să recupereze 1,3 miliarde lei, bani care au venit în contul spitalului săptămâna trecută. De luni, executorul va trece la vânzarea imobilelor şi aparaturii, pentru recuperarea sumei datorate„, a spus Victor Niţu, juristul Spitalului Judeţean.

Dacă va recupera cele 22 miliarde lei, spitalul îşi va putea achita datoriile pe care le are la această dată către furnizori.

3 thoughts on “Spitalul Judeţean execută firma Sanomed, cea care a preluat temporar laboratorul. Vezi pe ce sumă!

  1. Enache este autorul desfiintarii laboratorului de analize a sectiei de dializa.Ii doresc sa piarda tot ce-a luat pesches.

  2. Bai, Gigi, atentie! Enache si Nitu au desfiintat laboratorul de analize medicale, pe cand statia de dializa a fost desfiintata de Munteanu, Ica si Aivancesei!

  3. Eu credo, ca pentru desfiintarea Laboratorului a luptat si Damian, iar acum a cumparat cel mai scump aparat de analize cu cei mai scumpi reactivi….. si uite unde sunt banii nostrii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *