Festivalul Seri Melancolice, la finele lunii septembrie

Festivalul Seri Melancolice, ajuns anul acesta, la cea de-a IV-a ediție, va avea loc în perioada 20-22 septembrie. Pe data de 20 septembrie, se va desfășura concursul, la secțiunea Individual, iar a doua zi,  pe data de 21 septembrie, concursul la secțiunea grupuri. Prima zi va avea loc la Săveni, iar a doua zi la Ipotești. Seara de gală se va desfășura la Botoșani, tot în incinta Hotelului Maria.

În prezent, încă se discută programarea pe zile a recitalurilor care vor fi susținute de Dan Vană, Emeric Imre, Ovidiu Mihăilescu și Magda Puskas. Cert este faptul că Magda Puskas va concerta în seara de gală, la Botoșani, pe data de 22 septembrie.

Emeric Imre și Ovidiu Mihăilescu vor face parte și din juriul festivalului alături de omul de radio Mihai Cosmin Popescu, președintele juriului și profesorul Ludvic Schibinschi.

Evenimentul este de Asociația Județeană a Organizatorilor de Evenimente, Asociatia Arlechin – primesc finanțarea din partea Consiliului Județean Botoșani și beneficiază de sprijinul Primăriei Botoșani, al Consilului Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *