Portariuc, indecis dacă să accepte condiţiile PNL

portariucPrimarul Ovidiu Portariuc nu este încă decis dacă să accepte sau nu condiţiile impuse de PNL, pentru ca formaţiunea politică să desemneze un viceprimar la Primăria Botoşani. Portariuc a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că se încearcă ca USL să funcţioneze la Botoşani în continuare şi că va face tot ce este necesar ca alianţa să reziste.

Pentru asta este nevoie să renunţăm la anumite reacţii, orgolii. Am făcut şi zilele trecut apel la preşedintele Ţurcanu şi cred că a înţeles şi el mesajul. Vine o perioadă în care trebuie să realizăm nişte proiecte promise botoşănenilor, să lăsăm deoparte atacurile la persoană, insinuările, minciunile. Să mergem înainte, trecând peste toate lucrurile din ultima perioadă„, a spus Portariuc.

Acesta a refuzat să declare dacă îşi asumă o parte din vină în urma divergenţelor avute cu Florin Ţurcanu, ezitând totodată să spună dacă va accepta condiţiile PNL, acelea de a da atribuţii ambilor viceprimari şi drept de semnătură pe documente.

4 thoughts on “Portariuc, indecis dacă să accepte condiţiile PNL

  1. asa ar trebui sa faceti ca lumea nu va votat pt orgolii.daca o tineti asa la urmatorul mandat plecati de mana

  2. Drept de semnatura?
    Mai, penelistilor, voi nu cunoasteti legea? Atributii pentru gestionarea unor sectoare, societati comerciale, directii sau servicii publice pot fi delegate,
    atentie – delegate(cedate) – conform legii de catre primar pentru cei doi viceprimari, insa ordonator de credite este numai unul – adica primarul. O asemenea conditie pusa probabil de Turcanu este absolut inadmisibila si ilegala. De ce nu face si Turcanu la fel: sa delege dreptul de semnatura pe documentele financiare vicepresedintelui PSD,daca domnia sa nu-si asuma responsabilitatea. Din punctul meu de vedere, CJ nu are nevoie de un administrator public doar pentru a semna in locul presedintelui. Pentru acest fapt, din bugetul judetului se cheltuie suplimentar, fara rost, peste 100 milioane lei vechi pe an.Pentru ce?

  3. anca, esti eronata rau!! una e ordonatorul si alta e semnatura pe domenii responsabile….nu numai financiar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *