Preşedintele CJ despre noii directori de la cultură: Sunt mulţumit că sunt persoane tinere

turcanu costum popular1Preşedintele Consiliului Judeţean se declară mulţumit că la conducerea a două instituţii de cultură din subordinea CJ au venit persoane tinere. Este vorba de Dan Doboş, care a promovat concursul pentru director la Rapsozii Botoşanilor  şi de Aurel Melniciuc, noul director de la Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Tradiţiilor Populare.

Florin Ţurcanu vrea de la managerul Orchestrei Rapsozii Botoşanilor să atragă specialişti în instituţie, să atragă spectatori şi să înfiinţeze şi o orchestră de juniori.

Trebuie să aibă şi juniori Orchestra Rapsozii Botoşanilor, să aibă un program serios pentru locuitorii judeţului, să le oferim spectacole gratuite, caritabile, pentru oamenii în nevoi„, a spus Ţurcanu.

În schimb, de la directorul Centrului de Promovare a Culturii, şeful CJ doreşte să se implice în atragerea fondurilor europene pentru promovarea culturii din judeţ.

2 thoughts on “Preşedintele CJ despre noii directori de la cultură: Sunt mulţumit că sunt persoane tinere

  1. Nu e de crezut,dar asta chiar isi inchipuie ca totul este varsta nu valoarea si competenta care vine exact cu virsta.Sa stii matele domnule in costum taranesc ca valoarea nu se capata cu virsta si daca pui doar oameni tineri dar fara pic de minte si experienta atunci o sa faci matale treaba in locul tuturor. E cel mai dezatros concurs dintotdeauna o rusine fara margini la toate trei institutiile , nicaeri vreunul macar care sa se apropie de o speranta de competenta cindva. Mai bine nu te-ai mai baga dumneata in treburi care nu te pricepi. Aia cu targurile zootehnice era in regula pe specialitatea lu matale dar aici e altceva alt domeniu unde trebuie oameni care au invatat multi ani carte pina sa stie ceva despre meseria asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *