Turcanu îi dă ultimatum lui Portariuc. Vezi de ce!

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, ii da ultimatum primarului Ovidiu Portariuc cu privire la conditiile impuse pentru desemnarea unui viceprimar. Turcanu i-a dat trei luni lui Portariuc sa analizeze si sa decida daca are nevoie de PNL ca partener, iar daca are nevoie, mai spune Turcanu, trebuie sa iasa si sa declare public daca va da atributii ambilor viceprimari si drept de semnatura. Pana atunci, PNL nu va desemna un viceprimar. In cazul in care raspunsul lui Portariuc va fi unul negativ, atunci, sustine Turcanu, se va lua o decizie cu privire la vicepresedintele CJ.

Daca vom gasi solutii de comunicare si de clarificare, atunci PNL ia in discutii desemnarea unui viceprimar. Asta ar insemna ca domnul primar Ovidiu Portariuc sa aprecieze si sa respecte PNL, sa dea atributii viitorului viceprimar, dar intai sa declare public ca le da, asa cum am dat eu vicelui PSD toate atributiile. Domnul Portariuc trebuie sa recunoasca public ca PNL este partener si ca trebuie sa-si asume cu PNL si rezultatele, si esecurile, si atunci nu avem nicio problema. Dar trebuie sa participam la luarea deciziilor. La nivelul CJ pastrez parteneriatul cu PSD, cu ideea ca ei vor intelege ca si ei vor trebui sa aiba un parteneriat la municipiu, iar daca in urmatoarele trei luni nu o sa intelega lucru acesta, atunci voi analiza ce decizie voi lua la nivelul CJ„, a spus Turcanu.

One thought on “Turcanu îi dă ultimatum lui Portariuc. Vezi de ce!

  1. Te trezesti la tarla?Cine esti tu sa conditionezi functionarea primarieI la cheremul tau ?Muta-te cu bagaje la Basescu pentru ca te asemeni perfect.Ne-am dorit liniste si colaborare si sa te gandesti ca nu mai prinzi alegerile urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *