Dolineaschi nu este de acord că PNL să administreze judeţul

portariuc dolineaschiPresedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi, este convins ca nu vor mai exista divergente in cadrul USL la nivel local. El a avut vineri o discutie cu presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, pe problemele care au aparut in USL, dar si pentru a gasi solutii pentru viitor.

 “A fost nevoie de aceasta intalnire, nu trebuie sa avem disensiuni politice. Trebuie sa asiguram linistea necesara in spatiul politic, pentru a realiza ceea ce am promis in campania electorala si pentru a nu mai exista derapaje in privinta atacului de persoana.  Au fost divergente, dar in perioada urmatoare lucrurile vor intra pe un fagas normal. USL este o constructie politica solida”, a spus Dolineaschi in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a adaugat ca nu este de acord insa ca PNL sa preia in administrare judetul, iar PSD municipiul Botosani, intrucat, spune el, acest lucru incalca protocolul.

Dolineaschi a mai spus ca Biroul Politic al PNL urmeza sa ia o decizie in privinta nominalizarii unui viceprimar.

Au fost divergente dar in perioada urmatoare lucrurile vor intra pe un fagas normal. USL este o constructie politica solida.

Suntem oameni politici care dorim sa facem ceva pt judet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*