Botoşănenii cu centrale ar putea să nu mai plătească pentru spaţiile comune

primarul ovidiu portariucBotoşănenii care deţin centrale pe gaz ar putea să nu mai plătească pentru spaţiile comune, a declarat primarul Ovidiu Portariuc. El a spus că se caută soluţii pentru rezolvarea acestei probleme şi că în perioada imediat următoare o delegaţie de specialişti de la Bucureşti va ajunge la Botoşani.

Vom avea o vizită a unor oficiali de la Bucureşti. Nu vreau să promit mai multe acum, dar în următoarele luni vom veni şi cu o soluţie legat de plata spaţiilor comune, ca botoşănenii care nu sunt racordaţi la Modern Calor să nu mai plătească pentru spaţiile comune. Avem câteva variante în studiu”, a precizat Portariuc.

Primarul susţine că problema privind repartizarea consumurilor de energie termică între consumatorii din imobilele de tip condominium a fost semnalată şi Asociaţiei municipiilor, dat fiind faptul că în situaţia municipiului Botoşani mai sunt şi alte localităţi.

3 thoughts on “Botoşănenii cu centrale ar putea să nu mai plătească pentru spaţiile comune

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Legea nu permite o vanzare fortata fara o cerere din partea beneficiarului si incheierea unui contract, toti banii luati cu japca pana acum au fost luati ilegal, portariuc nu are alta iesire

  1. mi se pare corect.sa se plateasca doar ce se consuma.sa zica merci ca nu le iau chirie pe tevile care trec prin apartament.daca nu am contract cu ei de ce sa platesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *