S-au stabilit noii directori la Rapsozii Botoşanilor şi Centrul de Creaţie

Dan DobosNoii directori ai Orchestrei Rapsozii Botoşanilor şi Centrului Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Tradiţiilor Populare au fost stabiliţi, în urma examenelor din această săptămână. Rapsozii vor fi conduşi, în perioada următoare, de Dan Doboş, care a avut, după cele două probe (interviu şi susţinerea proiectului de management), nota medie de 9,52. El l-a devansat pe Ciprian Potoroacă, care a avut media 8,34.

La Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Tradiţiilor Populare, singurul candidat rămas în cursă, Aurel Melniciuc, a avut media 9,74. Contracandidata sa, Dorina Balan, a fost eliminată, din cauza unor probleme la proiectul de management.

Miluţă Jijie va rămâne director la Memorialul Ipoteşti, după ce a obţinut nota 10 atât la interviu, cât şi la proiectul de management.

12 thoughts on “S-au stabilit noii directori la Rapsozii Botoşanilor şi Centrul de Creaţie

  1. Cu alte cuvinte, omul lui Turcanu a castigat la Rapsozi. Iar omul lui Turcanu e dupa chipul si asemanarea lui turcanu: incult si incompetent. Felicitari.

    1. incult si incompetent e putin spus…
      rapsozii se vor umple de penibil\
      acest dan dobos e un cretin \
      un om hain si ciufut\
      sa va fie rusine cu astfel de manageri….huooooo\
      cred ca vine sfirsitul lumii

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ASA PRESEDINTE ASA DIRECTOR ….DOI CIOBANI …..UNUL CU FLUIERA ALTUL CU MACIUCA
    ASA ATI DAT-O IN BARA CU NOUL DIRECTOR LA RAPSOZI VAI DE VOI INCULTILOR …..

  3. Vai de capul lor de directori cistigatori si vai de capul lui de concurs care a fost asta .Doar ca mai face un pas spre distrugerea totala a culturii care nu poate trai decit cu personalitati culturale de specialitate si competenta nu cu ciurucuri stabilite de o comisie de doi bani la ordinul unui sef fara idee despre ce este asta cultura. Daca nu s-au preyentat asemenea candidati trebuia amanat concursul si cautati acasa ca cei incadrati acum distrug pe multa vreme tot sistemul si ne fac de ris in lume. Fui,rusine!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dobos va fi un manager care administreaza orchestra si ceilalti angajati trebuie sa retina ca fisa postului prevede si vizitarea locului de munca mai mult de 1 zi pe luna (pentru semnarea statului de plata). Nu le-a mers jocul de data asta. Totul era pregatit; Cobala dirijor si Potoroaca director, practic nu era nicio diferenta, pentru ca salariile erau cam la fel, dar nu salariile contau, ci imprimarile din studio si diurnele neplatite instrumentistilor. Bani luati de la solistii orchestrei, care nu trebuie sa plateasca pentru albumele lor, pentru ca sunt angajati ai orchestrei si orchestra primeste 16 miliarde pe an de la CJ pentru salarii, au fost trimisi in alta directie si albumele inca n-au aparut. Doar un singur solist are album pe piata si acela a aparut dupa multe lacrimi prin biroul lui Cobala. In ultimii ani, orchestra a ajuns in pragul desfiintarii. E formata doar din pensionari si colaboratori. Trebuie adusi tineri care au conservator si care cistesc note la viteza, nu mosnegi ca nu mai au chef de cantat. Orchestra trebuie sa prinda viata, sa existe o dorinta de a imprima si de a canta, chiar si fara bani. Cultura nu se face pe BANI. Primiti destui bani la nunti si la salar! E greu sa imprimati piese pentru solistii orchestrei!? Sunt colegii vostri… nici pentru ei nu vreti sa imprimati piese?

    1. mai eva…….tu ori esti solista vocala ori esti………….ia zi solistii ce fac pentru instumentisti, asa colegial………..deci ca sa inteleg ,albumele solistilor trebuie facute gratis ca ei sa poata canta cu pozitive in concerte pe bani grei sau eventual in campanii electorale sa sa castige posturi de manageri.asta pentru ca solistii (ca dan dobos de ex.)nu primesc bani de la nunti si din salar nu? saracii de ei…..

      1. Gagiule, pentru salarul tau de la rapsozi ce ai vrea sa faci? Vrei sa iei doar salarul si sa stai acasa si sa vii doar la semnatul condicii? In fisa postului trebuie sa imprimi piese si pentru colegii tai, nu doar pentru colaboratori. Nu cred ca vreun solist de la rapsozi s-a dus sa cante la nunti cu pozitive. Dan Dobos, pe care l-ai dat exemplu, mi-a cantat la nunta si il cunosc ca un adevarat artist si a facut cinste orchestrei si implicit instrumentistilor, deci cam asta face un artist pentru orchestra din spate. Dan Dobos, Elena Mandrescu, Cornelia Ciobanu, Petronela Rusu sunt artisti adevarati si institutia ar trebui sa se mandreasca cu ei, deoarece daca merg la televiziuni cu negative, prin simpla prezenta a lor ridica stafeta orchestrei.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Se pare ca domnul Potoroaca si-a sunat postacii care au trecut la treabaa. Pardon, la denigrari. Pacat, comentariile de mai sus nu sunt nici pe departe de natura a-i face cinste dirijorului Potoroaca si nici chiar celor care le-au postat. FELICITARI DOMNULE DOBOS!, Va urmaresc evolutia artistica de aproape un deceniu. Cred ca acest succes este incununarea eforturilor dvs, dar nu sunt sigura daca Rapsozii Botosanilor, mai bine zis unii de acolo, chiar va merita ca manaager. Pensie lunga domnului Cobala si cariera indelungata dumneavoastra, plina de succese si realizari in noua calitate. Chiar si nu mai pentru ca invidiosii sa moara de ciuda!

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Doamnă, asta în cazul în care chiar sunteţi….Domnul Potoroacă nu cred că are timp să se ocupe cu aşa ceva..pentru că munceşte foarte mult spre deosebire de alţii. Si apoi un mare domn, un mare talent ca el nu se coboară la asemenea nivel pentru nişte mediocrităţi ce dau bani la TV ca să apară sau se ocupă cu ..linguşitul…ca să nu spun altceva !

    2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Domnul Potoroacă are treburi mai importante de făcut decât să pună oameni să comenteze pentru el. Este un om care munceşte foarte mult de ani de zile şi laudele sunt ale altora. Un solist cântă câteva minute…Un dirijor are multe responsabilităţi, trebuie să suporte mofturile tuturor şi scrie partituri noaptea..pentru ca persoane precum…domnul Doboş …..să poată cânta. Şi aricum…toată lumea ştie ce valoare este în muzică domnul Potoroacă Ciprian !!!

  6. dobos asta..e vai de steaua lui…oare in ce credinte necrestine o fi intrat?ca deviza lui e ca pentru cariera trebuie sa faci unele compromisuri…stie dansul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *