Concedieri la Fisc după reorganizare

Reorganizarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice va însemna pierderea personalităţii juridice, instituţia urmând să treacă în subordinea Direcţiei Regionale Iaşi. Conform unor surse neoficiale din Finanţe, 45 de finanţişti vor rămâne fără loc de muncă.

Din noua organigramă vor dispărea mai multe servicii atât pe partea de administrare, cât şi pe partea de inspecţie fiscală. Toţi finanţiştii urmează a fi evaluaţi prin concurs în cursul lunii viitoare. În premieră pentru concursurile organizate la selecţia unor funcţionari publici, va fi şi proba testului poligraf.

One thought on “Concedieri la Fisc după reorganizare

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Testul poligraf ? Am cazut pe spate, tasmanuitorilor. Acesta se utilizează in conditii speciale, obligatoriu persoanele nu trebuie sa fie stresate, sa nu fi consumat alcool si sa nu aiba unele afectiuni. Cine, pe cine vrea sa impresioneze ? Sunteti ridicoli. Sefilor de la ANAF le recomand sa urmareasca respectarea codului deontologic (atentie la incompatibilitati si conflicte de interese – este interzisa desfasurarea unor activitati de contabilitate direct sau prin interpusi. De fapt aceasta este o problema de siguranta nationala. Atentie, SRI, la piramida spagii! Atentie, SRI, consatarile finantistilor, respectiv plata impozitelor se face la dispozitie, doar in urma unor controale, asa pentru a justifica munca si ademonstra eficienta. Propun o campanie de informare a contribuabilor si crearea unui organim de „protectie interna” a ANAF, interventii pentru aplicarea in conditii relaxante a politicii fiscale. Societatea, per ansamblu, va avea de castigat. Ea este coordonatorul si gestionarul/beneficiarul serviiciilor prestate de funcţionari (indiferent de domeniu) , si nu invers. DAr asta presupune interventia institutiilor abilitate si in acest sistem, lucru care se va realiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *