Ghiorghiţă se ia de consilierul lui Portariuc. Vezi ce declaraţie a făcut!

ghiorghita si alexa clŞedinţa de Consiliul Local s-a transformat, miercuri, din nou într-un circ, personajele principale fiind consilierul local Florin Ghiorghiţă şi primarul Ovidiu Portariuc. Ghiorghiţă şi-a manifestat nemulţumirea vizavi de modul cum arată unul dintre consilierii primarului, declarând că face de râs Consiliul Local.

„Se înfiinţează un compartiment de relaţii externe la Primărie şi aveţi o persoană la compartimentul dv. care mie mi se pare că ne sfidează şi pe noi, sfidează şi cetăţenii. Când îl văd pe domnul Goldenberg, de fiecare dată cu cămaşa scoasă din pantaloni, şi când vin ambasadorii, şi când merge în oraş cu dv. şi face poze, dar şi în Consiliul Local. Mai rămâne să fie descheiat şi la pantaloni. Scuzaţi-mă, dar din punctul meu de vedere este o ofensă adusă la adresa Consiliului Local„, a spus Ghiorghiţă despre consilierul primarului.

Iritat de declaraţiile lui Ghiorghiţă, Portariuc i-a reproşat că are un limbaj suburban şi că de fiecare dată aduce jigniri colegilor din CL.

Nu ştiu unde puteţi ajunge în felul acesta şi nu ştiu unde doriţi să ajungeţi. Eu ştiu că v-aţi propus să faceţi circ şi scandal în fiecare şedinţă de Consiliu Local, pentru că altceva nu sunteţi în stare să faceţi. Vă rog să aveţi decenţă şi să nu mai jigniţi colegii din consiliu, să vă schimbaţi atitudinea pe care aţi avut-o până astăzi. Dacă se poate, dacă nu vă înţeleg„, a afirmat Portariuc.

După declaraţiile aprinse dintre cei doi, consilierul local Mihai Tincu a părăsit şedinţa.

3 thoughts on “Ghiorghiţă se ia de consilierul lui Portariuc. Vezi ce declaraţie a făcut!

  1. voi radeti.astia se cearta ca curcile si noi avem de suferit.gheorghita tu nu ai altceva de facut ca si consilier local?a dracu de mafioti va rotiti in fiecare an si daca nu puteti bagati neveste,verisori……nesimtitilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *