Florin Ţurcanu: PNL Botoşani nu va mai nominaliza un alt viceprimar

PNL Botosani nu va mai nominaliza un alt viceprimar la Primaria Botosani, dupa ce Viorel Iliuta si-a dat demisia. Potrivit lui Florin Turcanu, PNL Botosani a luat deja o decizie in acest sens, care va fi trimisa si conducerii centrale a partidului.

PNL in cadrul USL va analiza propunerea mea si va lua o decizie. Propunerea mea a fost si este, avand in vedere ca au aparut atatea discutii fara fundament si fara o motivatie clara, PSD sa isi asume municipiul, iar PNL judetul, ca sa nu ne mai certam ca tiganii in fiecare sedinta, in fiecare luna. In loc sa venim sa spunem ce am facut in fiecare luna, am ajuns sa ne batem in sabii pentru o chestiune care este clara”, a spus Turcanu.

 El sustine ca presedintele CJ a fost ales prin vot uninominal si a luat 105.000 voturi, in timp ce primarul Ovidiu Portariuc a fost ales prin vot uninominal si a luat doar cateva mii de voturi.

One thought on “Florin Ţurcanu: PNL Botoşani nu va mai nominaliza un alt viceprimar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    CAND II VEZI CAT DE TRASI LA FATA SI SLABITI DE NEVOI SI DE GRIJA CETATENILOR …. ITI VINE SA-I …. PUPI, NU? ACUM, LASAND GLUMA DEOPARTE , ASTA E CEA MAI CRETINA DECLARATIE. CAND SE STIE CA , LA BOTOSANI, USL E DOAR PSD. PNL A TRADAT SI A FRATERNIZAT CU DUSMANII. MAI ALES CA IN PNL AU ALERGAT TOATE LICHELELE PDL-ISTE, PRIMARII PDL ACUM TOT PNL-ISTI DE FRUNTE SUNT, TABULEAC, SEFUL JUDETULUI IN PERIOADA GUVERNARII PDL E ACUM OMUL DE BAZA AL PNL SI …EXEMPLELE CONTINUA. NOI DE CE AM VOTAT USL? CA SA NE TREZIM CU ACEIASI GHIOLBANI??? RUSINE PNL. DEZAMAGIRE TOTALA LA BOTOSANI. VA-ATI TRADAT ALEGATORII SI ATI FRATERNIZAT CU DUSMANUL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *