Viceprimarul Cosmin Andrei făcut „trompetă”. Vezi de cine!

cosmin andrei 002Viceprimarul Cosmin Andrei, atacat in lipsa in sedinta de Consiliu local de miercuri. Florin Ghiorghita l-a numit „trompeta”, dupa ce in urma cu cateva saptamani Cosmin Andrei l-a acuzat pe acesta de agresivitate. El a dat asigurari ca nu este o persoana agresiva.
Am văzut un articol din partea unei trompete, că nu pot să o numesc altfel, referitor la agresivitatea mea din ultimul timp. Mie nu mi s-a părut că mușc, că zgârii pe cineva. Nu cred că de agresivitatea mea ar trebui să se ocupe persoana rspectivă. Vă asigur că nu sunt agresiv deloc. Nu am bătut pe nimeni până acum, dacă am avut de spus un punct de vedere l-am spus pertinent și de obicei atunci când am făcut o afrmație am făcut-o pe bază de documente, ceea ce nu se poate spune despre actualul Executiv al Primăriei. Eu spun lucruri în momentul în care am documente și nu în baza unor vorbe„, a spus Florin Ghiorghita.
Viceprimarul Cosmin Andrei s-a declarat nemultumit ca fostul viceprimar a adus critici neintemeiate actualului Executiv al Primariei cu privire la distrugerile pe domeniul public de la Festivalul Verii.
” S-a observat in ultimul timp o agresivitate iesita din comun a domnului Ghiorghita, iar eu nu pot sa nu fac o legatura intre aceasta agresivitate si ceea ce am transmis noi. Faptul ca anul viitor intretinerea spatiilor verzi nu va mai fi scoasa la licitatie, ci vom incerca sa transmitem aceasta activitate unei societati din subordinea CL„, a spus la acea vreme Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *