Consilieri nemultumiţi că Liceul cu Program Sportiv primeşte prea mulţi bani de la bugetul local

clConsilierul local Florin Ghiorghita a acuzat, miercuri, in sedinta de Consiliu Local ca Executivul Primariei a directionat noi fonduri la Liceul cu Program Sportiv, in timp ce la alte scoli sau alte institutii s-a taiat bugetul.  Potrivit acestuia, Liceului cu Program Sportiv i-au fost alocati 50.000 lei, dupa ce in urma cu doua luni unitatea de invatamant a mai primit o importanta suma de bani.

Am avut marea surpriză să remarc că Liceul cu Program Sportiv mai primește 50.000 de lei. Nu știu cum se face că pentru o investiție care trebuia achitată la finalul anului trecut și care era de 240.000 de lei, iată a ajuns undeva la 400.000 de lei și tot mai primește bani. Nu știu, este ultima? Mai primește de acum încolo? La finalul anului trecut ne spuneați că mai trebuie 240.000 de lei pentru a fi închisă. Cu banii de acum sunt peste 400.000 de lei. Să știm și noi. Mai dăm și luna viitoare? În comparație cu alte școli unde nu am dat bani sau unde chiar s-au tăiat„, a spus Ghiorghita.

Inspectorul general adjunct si consilierul local, Mihaela Hunca, a dorit sa intervina, insa Ghiorghita i-a replicat:  „Doamna Huncă nu săriți, că nu dvs sunteți la Liceul cu Program Sportiv”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *