Consilierul Florin Ghiorghiţă vrea bilete mai ieftine la meciurile FC Botoşani

stadion municipalConsilierul local Florin Ghiorghita a cerut, miercuri, consilierilor locali sa ia atitudine si sa ceara micsorarea pretului la bilete la meciurile care au loc pe Stadionul municipal. El a declarat ca in multe zone din tara pretul biletelor este cu mult mai mic decat cel practicat de FC Botosani. Fostul viceprimar a acuzat, de asemenea, ca biletele nu au fost cu loc, iar la intrarea pe stadion a fost un adevarat haos.

Am stat 45 de minute la intrare si m-am imbulzit printre toti, mai multi sau mai putin parfumati. Eu sper sa fie rezolvata problema aceasta, dar sa fie rezolvata si problema pretului la bilete. Eu inteleg ideea conducerii, sa tina la pret ca sa dea prime fotbalistilor. Am fost in multe zone din tara, dar nu am platit preturi atat de mari. Majoritatea oamenilo sunt saraci in Botosani. Ei ar prefer sa fie langa echipa, dar nu isi permit. Cei de la FC Botosani vor avea surpriza neplacuta ca dupa un meci , doua, trei, cand vom incepe sa si pierdem, sa nu mai vina spectatori„, a spus Ghiorghita.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a raspuns consilierului ca a solicitat conducerii clubului reducerea pretului la bilete, lucru care sa si intamplat.

5 thoughts on “Consilierul Florin Ghiorghiţă vrea bilete mai ieftine la meciurile FC Botoşani

  1. ghiorghita lasane si dute in treaba ta.nu te baga nimeni in seama si te bagi tu.o echipa de liga 1 cu 1 singur finantator care pompeaza bani de ani de zile si primaria care mai mult vorbeste decat face nu se poate tine cu 5 lei biletul.10-15 lei pt un bilet este un pret ok avand in vedere ca se joaca acasa 1 data la doua saptamani cate o data.performantele cer si fonduri,daca nu o sa ne uitam la fc botosani in liga 3 sau 4 ca omul ala cu siguranta nu va mai baga bani daca nu are rezultate.

  2. un bilet e mai ieftin decat un pachet de tigari.si cate pachete fumeaza unii intr-o saptamana.cine tine cu adevarat sa fie langa echipa face un sacrificiu mic de 10 lei si vine la meci.ghiorghita de asta vinzi tot ce ai ca sa ai bani de bilete?:)))),sau vrei sa sponsorizezi echipa poate ca ai muls destul din PANSELUTE.

  3. Cat de ieftine sa fie? sau vrei ca sa se intre dupa prima repriza gratis, nu ? pretul e ok, echipa are nevoie de bani ..te trezesti u acuma ca vrei mai ieftine biletele..si chiar daca o sa pierdem un meci,doua ..tot va veni lumea pe station e normal sa mai si pierzi

  4. S-a trezit si asta acuma. FC Botosani deja a implementat biletele cu loc pentru partida de sambata iar in privinta pretului s-a vazut la primul meci cat au fost de scumpe din moment ce s-a umplut stadionul. Cum zicea cineva mai sus nici un pachet de tigari nu iei cu 10 lei cat e biletul, iar 20 de lei pe luna pentru 2 meciuri pe teren propriu chiar e putin pentru cine vrea sa mearga pe stadion. Asa ca sa ne mai lase cu populismele astea, m-am saturat cum ne plang toti de mila ca suntem saraci dar nu fac in realitate nimic. Suntem 100.000 de locuitori in Botosani, nu trebuie sa fim toti pe stadion atunci cand se plateste un pret rezonabil pentru bilet si lumea e mai civilizata, nu vin toti „parfumatii” – cum zicea el.

  5. un bagator in seama ghiorghita asta, a pierdut ciolanul si se oftica dar sper sa-si faca DNA-ul treaba!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *