O tânără fără permis a provocat un accident pe strada Onicescu, după care a părăsit locul faptei

masina politie rutieraTupeu pentru o tânără de 23 de ani care a urcat la volan fără permis, a provocat un accident, după care şi-a văzut de drum. Marţi după amiază, lucratorii Biroului Rutier Botoșani au fost sesizaţi de către  Gica S. , din municipiul Botoșani, despre faptul că, în timp ce conducea autoturismul  proprietate personală, pe  str. Octav Onicescu din municipiul Botoșani, a fost impactată în partea din spate de către un alt autoturism care nu a oprit la locul accidentului, acesta  continuându-și deplasarea, rămânându-i la fața locului plăcuța cu numărul de înmatriculare.

Femeia s-a prezentat la poliție,  unde a declarat în scris  avaria şi că nu au rezultat victime omenești, ci numai pagube materiale, solicitând  a i se elibera autorizaţie de reparaţie.

Ulterior, şoferiţa s-a prezentat la Spitalul Județean Botoșani pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate,  fără a rămâne internată.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificată Anca P. de 23 ani, din municipiul otoșani, care nu posedă permis de conducere, ca fiind autoarea accidentului. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Autoturismul acesteia a fost identificat într-o parcare situată pe B-dul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani şi a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Botoșani în vederea continuării cercetărilor.

Tânăra este cercetată  sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de polițtie ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni”,  respectiv „vătămare corporală din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *