Inundaţii în mai multe intersecţii din municipiul Botoşani. FOTO & VIDEO

Inundatii- apa intrat intr-o gospodarie de pe Octav Onicescu- BotosaniPloaia torenţială de marţi după-amiază a afectat mai multe zone ale municipiului Botoşani. Cantităţile mari de apă au blocat intersecţia dintre Împărat Traian şi Octav Onicescu, dar şi dintre George Enescu şi Pacea sau Pe Calea Naţională, în zona Practiker, îngreunând circulaţia în zonele respective.

Pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru înlăturarea efectelor produse de de fenomenele meteorologice periculoase (precipitaţii abundente, vânt puternic cu aspect de vijelie)care s-au abătut asupra judeţului Botoşani, marţi după amiază.  Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, doi copaci au fost doborâţi de vânt pe drumul naţional Botoşani – Dorohoi, pe raza localităţii Brăeşti. De asemenea, pompierii intervin pentru înlăturarea unui copac căzut pe strada Puşkin din municipiul Botoşani.

Tot în urma fenomenelor meteo, a izbucnit un incendiu la un transformator electric de pe strada Aleea Pinului din municipiul Botoşani. Vezi AICI video!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *