Botoşăneancă rănită într-un accident de autocar în judeţul Suceava

Accidentul s-a produs pe DN 17, în afara comunei Ilişeşti. Vasilică N., de 23 de ani, din comuna Şcheia, în timp ce conducea autoturismul, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, pentru a intra în parcarea unei pensiuni din Ilişeşti şi a intrat în coliziune frontal laterală cu un autobuz, care era angajat în depăşirea sa, condus de B.Marcel, de 45 de ani, din municipiul Arad.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto N.Vasilică, a unui pasager aflat pe bancheta dreapta, Ş.Costică, de 49 de ani, din municipiul Suceava, precum şi a doi pasageri din autobuz, I.Maria, de 51 de ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani şi C.Cristina, de 25 de ani, din municipiul Bucureşti.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autobuzul aparţine unei societăţi comerciale din Arad şi efectua cursa regulată Baia Mare-Botoşani, transportând 4 pasageri, conducătorul auto şi şoferul de schimb, potrivit Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *