Primarul de Botoşani: Pun declaraţia domnului Ţurcanu pe seama unei stări emoţionale

Ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc este convins că declaraţia făcută de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, privind ruperea parteneriatului cu PSD în Consiliul Judeţean, a fost una emoţională. El speră ca preşedintele CJ să dea dovadă de maturitate politică şi să lase orgoliile deoparte.

Să lase orgoliile deoparte, la fel cum un an de zile am lăsat şi noi deoparte, deşi atacurile au fost susţinute şi săptămânale din partea PNL. Dar am considerat că proiectele administrative sunt mai importante. Asta recomand şi domnului Ţurcanu, şi PNL: să lase politica deoparte, perntru că suntem abia la început de drum. Nu cred că îşi doresc să blocheze proiectele municipiului Botoşani pentru nişte orgolii politice„, a spus Portariuc.

Edilul municipiului Botoşani a declarat că nu se aşteaptă la o atitudine negativă a consilierilor PNL în şedinţa de miercuri, de Consiliu Local. Portariuc este convins că nu s-ar fi ajuns nici la acea situaţie în Consiliu Judeţean, dacă Florin Ţurcanu ar fi purtat înainte o discuţie cu consilierii judeţeni ai PSD şi să le spună unde vor fi direcţionaţi cei 600.000 lei.

Atâta vreme cât nu sunt bani pentru spital, pentru copii, în schimb facem excursii în judeţ, dintr-o parte în alta, vizităm muzeul Nova Apaserv. Consilierii au avut întrebări, nu li s-a răspuns, iar atitudinea asta i-a nemulţumit şi i-a făcut să se abţină. Mă aşteptam ca domnul Ţurcanu să vină din concediu mai relaxat, mai echilibrat„, a mai spus Portariuc.

One thought on “Primarul de Botoşani: Pun declaraţia domnului Ţurcanu pe seama unei stări emoţionale

  1. ba da incetati o data cu cearta asta ca ne faceti noua rau.parca sunteti copii de gradinita.nu faceti nimic altceva decat sa va faceti de ras amandoi.deci incetati o data ca zburati amandoi de pe scaunele alea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *