Un tânăr din Botoşani a provocat un accident rutier la Hârlău

accident harlauUn tanar in varsta de 27 de ani, din Botosani, a provocat luni, la pranz, un accident rutier pe raza orasului Harlau. Acesta conducea un autoturism Volkswagen pe drumul ce leaga Botosaniul de Harlau, iar la un moment dat a facut o depasire neregulamentara si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, pe sensul opus de mers.

Impactul a fost atat de puternic, incat autoturismului care circula regulamentar i s-a rupt puntea din spate, care a fost aruncata la cativa metri distanta. In urma impactului, o persoana a fost ranita usor, dar a refuzat transportul la spital. Oamenii legii au aflat ca barbatul care a produs accidentul nu detinea permis de conducere.

„Accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale. Pe numele tanarului de 27 de ani s-a deschis dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice fara a detine permis de conducere”, a precizat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Sursa: Buna Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *