Uite cât de sexy este iubita botoşăneanului Cătălin Bordea de la Un show păcătos!

Cătălin Bordea, coprezentatorul emisiunii „Un show păcătos”, îşi ţine iubita departe de ochii presei, tocmai de aceea puţini fani ai show-ului ştiu cât de frumoasă este aceasta.

Brunetă, slăbuţă, cu un păr lung şi forme de invidiat. Aşa „se prezintă” Livia, iubita lui Cătălin Bordea pe site-ul de socializare Facebook. Focoasa tânără are un corp superb, iar drept dovadă stau câteva instantanee de la plajă, pe care le-a realizat alături de partenerul ei celebru.

În ipostaze cât mai fierbinţi, Livia îşi expune sânii,  fundul şi abdomenul plat, purtând costume minuscule, care nu îl înnebunesc numai pe prezentator, dar şi pe ceilalţi bărbaţi lângă care se bronzează.

Născut la Botoşani, Cătălin Bordea este unul dintre veteranii stand-up-ului românesc şi unul dintre membrii cu vechime ai trupei de stand-up comedy Cafe DeKO. Actor de meserie şi cunoscut din serialul „Fete cu lipici”, în rolul lui Giani, şi cu simţul umorului dfezvoltat, acesta se descurcă de minune atunci când vine vorba de descreţit frunţile românilor la numerele de stand up.

Nici televiziunea nu i-a fost un domeniu străin, Cătălin Bordea a prezentat rubrica „Jurnal de Bordea” din cadrul emisiunii „Oops” de pe Antena 2, iar din toamna lui 2012 este coprezentator la emisiunea „un show păcătos”.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *