Ţurcanu: Portariuc a crezut că îl face pe Ţurcanu să îngenuncheze. Nu e copt politic!

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuPresedintele PNL Botosani stia de duminica, de la liderul PSD Botosani,  Andrei Dolineaschi, ca  unul dintre proiectele sale nu va fi votat de consilierii PSD. Turcanu sustine insa ca l-a avertizat pe Dolineaschi ca “daca vrea teatru, incepe teatrul”. Este primul proiect votat impotriva de consilierii judeteni ai PSD.

Pana acum am avut o obligatie morala fata de partenerii mei din PSD, pentru ca au fost cat de cat corecti, am discutat toate proiectele si le-au votat. Vicepresedintele lor semneaza pozitiv proiectul de hotarare, el il propune, il discut cu el, zice in regula, iar dupa aia voteaza impotriva. Nu l-am facut pentru mine. Pe bani atat de de putini, nu am voie sa iau copii din judet sis a-I aduc si pei ei sa viziteze muzeul si memorialul. Ce este grav in asta. Exclus sa mai am parteneriat doar cu PSD, voi avea cu toti cetatenii si toti consilierii judeteni. Ramane USL, dar nu mai am parteneriat cu ei. L-am atentionat pe Andrei si i-am spus ca decizia este a voastra, ca proiectul va trece, dar ca ai mei s-au invatat sa se abtina si este mai grav. Ai tai abia se invata, si atunci incepem un circ…„, a spus Turcanu.

El a dat de inteles ca aceasta manevra a fost facuta de Ovidiu Portariuc si il acuza pe acesta ca umbla cu oferte la primarii PNL.

Portariuc a crezut ca il face pe Turcanu sa ingenuncheze. A fost ideea lui, nu a lor. Inca este prea tanar pentru asta. Nu e copt politic. Relatia cu PSD ramane statuata, dar nu speciala„, a mai spus Turcanu.

Potrivit presedintelui CJ, prin programul care a iscat discutii aprinse in USL, vor fi efectuate 160 de curse cu elevi din Botosani la obiective din judetul Neamt, din fiecare comuna cate doua, iar din Botosani si Dorohoi vor fi 300 de curse la  obiective din Saveni si Stefanesti. De asemenea, vor mai fi alte 260 de curse din judet  la Memorialul Ipotesti si Muzeu, in total beneficiind de aceste excursii  30.000 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *