Cătălin Flutur: PDL nu a votat cu PNL, ci a votat un proiect pentru cetăţenii judeţului

cj catalin fluturPresedintele PDL Botosani, Catalin Flutur, care este si consilier judetean, a declarat luni, dupa sedinta de Consiliu Judetean, ca PDL nu a votat cu PNL, ci a votat un proiect de hotarare care era pentru cetatenii din judetul Botosani. El nu a facut comentarii cu privire la o posibila alianta cu PNL.

Proiectele propuse erau in beneficiul cetatenilor judetului Botosani. Poate nu au fost in formula cea mai corect pusa, pentru ca trebuia ca banii sa fie impartiti si pe alte institutii, dar proiectele sunt pentru cetatenii judetului, copii, adulti sau oameni de la tara. Iar in atributiile CJ exista acest tip de proiecte. Iar declaratiile domnului presedinte Turcanu sunt ale dumnealui, noi nu facem nicio declaratie pe aceasta problema„, a fost explicatia lui Flutur.

Proiect privind alocarea unei sume de bani catre Memorialul Ipotesti, pentru transportul elevilor la mai multe obiective istorice din judet a trecut luni, gratie votului consilierilor PDL, dupa ce cei din PSD s-au opus promovarii acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *