Managerul Spitalului Judeţean va fi schimbat până la sfârşitul săptămânii. Vezi ce post va avea!

gheorghe damian
Gheorghe Damian

Managerul Spitalului Judetean, Gheorghe Damian, va pleca de la conducerea Spitalului Judetean pana la sfarsitul acestei saptamani, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu. Acesta a afirmat ca la conducerea unitatii va veni o persoana din afara sistemului, insa a reduzat sa faca public numele acestuia. Actualul manager va fi trecut din nou pe postul de director economic.

Voi avea o discutie cu domnul Damian. Isi va depune demisia si va prelua functia de director economic. Saptamana aceasta vom numi director la Spitalul Judetean. Duc o persoana acolo intr-o situatie destul de delicata. Trebuie sa fac o reorganizare din temelii, dar trebuie sa fie benefica pentru cetatean. Si asta mi-o asum. Eu nu sunt nemultumit de domnul Damian, ci am nevoie de o persoana dinamica, tanara, care sa aiba posibilitatea si disponibilitatea sa lupte pentru sitem. Sa se deplaseze la Bucuresti si sa lupte cu sistemul. Acolo e ca la Apa Grup, o intreaga cumetrie. Trebuie sa fie cineva din afara sistemului si sa lupte„, a spus Florin Turcanu.

Persoana propusa de Turcanu pentru preluarea conducerii Spitalului Judetean este Viorel Iliuta, insa acesta nu a luat inca o decizie cu privire la acest aspect.

2 thoughts on “Managerul Spitalului Judeţean va fi schimbat până la sfârşitul săptămânii. Vezi ce post va avea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *