Afacerile „vicelui” Gheorghiță, scoase la vânzare

anunturi Florin GhiorghitaAfacerile fostului viceprimar al municipiului Botoșani, Florin Ghiorghiță, care deține, în prezent, calitatea de consilier municipal din partea PDL, au fost scoase la vânzare. Florăria Azaleea, magazinul său de produse funerare de la Cimitirul Pacea, dar și un bar din comuna Hlipiceni au fost scoase la vânzare pe site-ul de anunțuri tocmai.ro. De asemenea, fostul viceprimar a scos la vânzare și autoturismul pe care îl conduce, un BMW X5. Pentru toate, acesta cere peste 150.000 de euro.

În ceea ce privește Florăria Azaleea, Ghiorghiță vinde doar afacerea, nu și spațiul comercial, situat în fața sediului PDL. El cere 50.000 de euro doar pe afacere, care cuprinde și stocuri de marfă, iar cei care vor să continue activitatea acolo pot închiria fostul garaj al viceprimarului.

anunturi Florin GhiorghitaSpatiul este proprietate si nu se vinde. Se preia afacerea cu plata unei chirii lunare. Spatiul este in zona ultracentrala (vis a vis de casa sindicatelor). Spatiul este parter plus etaj, 130 mp si 300 mp teren (terasa), dotat cu absolut toate utilitatile, inclusiv camera frigorifica. Se vinde doar stocul de marfa (flori, plante, cadouri, etc) si mobilierul. Se discuta apoi despre chirie pentru spatiu”, se arată în anunțul postat de Ghiorghiță.

Chioșcul cu servicii funerare din vecinătatea Cimitirului Pacea este scos și el la vânzare, cu tot cu marfă, pentru 45.000 de euro. Dacă nu vor să cumpere construcția de 60 de metri pătrați, Ghiorghiță este dispusă să o închirieze.

anunturi Florin GhiorghitaFostul vice vrea 30.000 de euro și pentru afacerea din Hlipiceni, care funcționează într-un spațiu închiriat de la Primărie. Barul are 200 de metri pătrați.

Pentru maşină (BMW-ul X5 din 2007), Florin Ghiorghiţă vrea 27.000 de euro. Maşina are 124.000 de kilometri şi a fost adusă în România în 2010.

Interesant este că, pe perioada mandatului său, fostul viceprimar a negat că este proprietarul afacerilor, susţinând că acestea aparţin unei rude de-ale sale.

Acum, anunţurile au fost publicate cu numărul de telefon de contact care îi aparţine viceprimarului.

3 thoughts on “Afacerile „vicelui” Gheorghiță, scoase la vânzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *