Accident spectaculos provocat de o soferiță

masina politie rutieraO soferita de 34 de ani, din municipiul Suceava, s-a rasturnat cu masina la iesirea din municipiul Dorohoi. Sambata seara, Luminita C. conducea autoturismul proprietate pe DN 29-A, iar la ieşirea din municipiul Dorohoi spre Suceava, în vârf de pantă cu vizibilitate sub 50 m şi în zona de acţiune a indicatorului limitare de viteză 50 km/h, nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum, observă târziu un vehicul cu tracţiune animală care circula în faţa sa, pe acelaşi sens, îl acroşează după care se răstoarnă în afara părţii carosabile.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.

Atât conducătoarea auto cât şi conducătorul atelajului hipo, în persoana lui S. Lucian de 21 ani, din comuna Şendriceni, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Soferita este cercetata pentru vătămare corporală din culpă.

One thought on “Accident spectaculos provocat de o soferiță

  1. oare cand o sa se respecte legislatia rutiera si de catre carutasi…. e vorba de faptul ca s-a intamplat pe DN 29A, deci un sector de drum national… iar accesul carutelor pe drumurile nationale este interzis… deci, carutasul, bun de plata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *