Cornel Șfaițer: „Deja ne gândim la meciul cu Săgeata Năvodari şi sper să fie stadionul plin”

iftimie sfaiterAtât finanţatorul botoşănean, cât şi preşedintele executiv au fost foarte încântaţi de jocul făcut de elevii lui Popovici.

Nu pot fi decât foarte mulţumit. Echipa a confirmat evoluţia bună din meciul cu CFR Cluj. Trebuie felicitaţi pentru modul cum au muncit, pentru organizare iar meritul este în primul rând al antrenorului Cristi Popovici. Dacă pierdeam astăzi la Mediaş era ghinion. Am marcat două goluri frumoase, două goluri de atacanţi veritabili. Aştept echipe care să ne pună probleme pentru că nici CFR Cluj şi nici Gaz Metan nu ne-au pus probleme. Noi ne facem treaba în continuare şi îmi doresc să scăpăm de această etichetă de echipă surpriză. Sunt foarte fericit. În această seară pot spune că sunt finanţatorul liderului din liga I”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Important este că nu am dezamăgit. Am dat dovadă de curaj atât în prima cât şi în a doua repriză. Am marcat două goluri, a mai fost acea ocazie mare a lui Hadnagy. Cel mai important este că am obţinut patru puncte în primele două etape. Degeaba joci bine dacă nu obţii puncte. Deja ne gândim la meciul cu Săgeata Năvodari şi sper să fie stadionul plin. Important este ca băieţii să fie concentraţi şi să joace cu aceeaşi determinare”, a spus Cornel Şfaiţer, președintele executiv al FC Botoșani.

Sursa: site-ul oficial FC Botoşani

2 thoughts on “Cornel Șfaițer: „Deja ne gândim la meciul cu Săgeata Năvodari şi sper să fie stadionul plin”

  1. o sa fie plin dar depinde la ce pret puneti biletele.si faceti cursuri cu stuwarzii astia sau cum ii cheama ca nu sunt in stare sa informeze omul pe unde sa mearga acolesc tot stadionul la indicatia unuia din ei ca se poate merge pe oriunde si cand ajung imi zice altul ca nu se trece pe aici sa mai incojor om data pe partea cealalta.si stiti ca au fost probleme cu locurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *