Vicepreşedinte al PNL Botoşani: Cred că Viorel Iliuţă merită mult mai mult

Florin Turcanu, Sorescu si IliutaVicepreşedintele PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu, este de părere că viceprimarul Viorel Iliuţă trebuie exploatat mult mai mult şi nu marginalizat. Sorescu a spus că nu poţi să marginalizezi un om „pe nişte chestiuni care nu au nicio legătură cu administraţia. Din punctul acesta de vedere, eu pot să-l înţeleg. Cred că Viorel Iliuţă merită mult mai mult şi trebuie exploatat mult mai mult. Îi recomand să aibă limpezimea minţii în aşa manieră încât decizia pe care o ia să fie cea corectă. Dânsul are şi o ofertă în mediul privat. La aşa oferte, stai şi te gândeşti foarte serios dacă merită să fii umilit în fiecare zi”, a adăugat Sorescu.

Viceprimarul Viorel Iliuţă va trebui să-şi prezinte, la începutul săptămânii viitoare, poziţia vizavi de şederea sau nu,în continuare, la Primăria Botoşani.

3 thoughts on “Vicepreşedinte al PNL Botoşani: Cred că Viorel Iliuţă merită mult mai mult

  1. Si de ce nu merge in privat ?Nu moare nimeni fara Iliuta,garantat…Dar nu pleacă el de la Primarie.Mai bine si-ar face treaba ca are destula si ar lasa mofturile de „copilul lui tata” alintat ce amenință ca își ia jucăriile si pleacă .Totusi are peste 55 de ani si ne asteptam sa se comporte ca atare.

  2. Ar fi o pierdere pt. botosaneni daca ar decide sa plece in mediul privat. Raman doar niste copii nepriceputi la conducerea primariei care au impresia ca tot ce zboara se mananca

    1. Ce pierdereeee? Bai observator! Cu ce poate influienta Iliuta viata mea? Sau a ta? Si cine il mai angajeaza pe Iliuta la varsta asta? Ce stie sa faca? Portariuc e un primar slab..nu are autoritate, nu este lider, dar nu ai de unde sti daca nu poate ajunge un bun primar. Mai are nevoie de timp. Tinerilor trebuie sa li se dea mai multe sanse. Nici tu nu ai stiut sa faci sex…dar ai invatat…cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *