Festivitate de premiere la Uvertura Mall

Carrefour la Uvertura Mall BotosaniVineri, 26 iulie, incepand cu orele 17:00 va avea loc la etajul 4 al Uvertura Mall festivitatea de premiere a Campionatului national de scrabble perechi. In cadrul festivitatii vor fi decernate cupele, medaliile si diplomele pentru perechi la toate categoriile de varsta.

De sambata, 27 iulie, de la primele ore ale diminetii va incepe cealalta competie majora de scrabble – Cupa Romaniei, festivitatea de premiere fiind programata duminica 28 iulie, incepand cu 12:30. Etapele celor mai mari competitii de scrabble din Romania de anul acesta se desfasoara la etajul 4 al Uvertura Mall.

Este pentru prima data cand un mall gazduieste aceste competitii. Toti participantii: comisia de arbitri, jucatorii, organizatorii, membrii Federatiei Romane de Scrabble sunt incantati de spatiul impresionant si de conditiile moderne puse la dispozitie de Uvertura Mall. Este pentru prima data si cand jucatorii de la toate categoriile pot fi in aceeasi sala, avand acelasi program. Sunt favorizate astfel socializarea si schimbul de expeiente, doua dintre cele mai insemnate castiguri in acest gen de competitii, unde se intalnesc jucatori din toata tara.

Dupa organizarea unui campionat national de biliard cu premii record, incheiat chiar saptamana trecuta, pe 21 iulie, dupa organizarea acestor doua mari competitii nationale de scrabble, Uvertura Mall revine si la programul de distractie. Pentru week-endul viitor sunt programate activitati care aduc in prim-plan vacanta: extragerea de la Tombola Verii, concurs de miss si mister si concertul vedetei locale Miss Top.

 

One thought on “Festivitate de premiere la Uvertura Mall

  1. felicit conducerea uvertura mall, pentru sprijin si organizare, le propun infiintarea unui club de scrabble la botosani, intrucat toti jucatorii din botosani sunt legitimati la cluburi din tara!inclusiv subsemnatul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *